• Ασφαλής και αδειοδοτημένη πλατφόρμα
  • Δυνατότητα τοποθέτησης live στοιχημάτων
  • Πολυάριθμες επιλογές πληρωμής + κρυπτονομίσματα
  • Μεγάλος αριθμός διαθέσιμων αγορών στοιχημάτων
  • 24/7 ζωντανή συνομιλία

Από την πρώτη ματιά, η μάρκα τραβάει το βλέμμα με το ευρύ φάσμα επιλογών τυχερών παιχνιδιών, τη σταθερή άδεια τυχερών παιχνιδιών και τη δυνατότητα κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων μέσω κρυπτονομίσματος, το οποίο προορίζεται να αποτελέσει την κύρια μέθοδο πληρωμής στο εγγύς μέλλον της βιομηχανίας iGaming.

20bet apuestas promociones

Το 20bet sportsbook ανήκει στην TechSolutions Group N.V., με έδρα το Κουρασάο. Όπως είναι λογικό, η μάρκα λειτουργεί με άδεια (Curacao Gaming License). Αυτό εμπνέει εμπιστοσύνη, επειδή οι διαδικτυακοί bookmakers με αυτή την άδεια μπορούν να θεωρηθούν ειλικρινείς και ασφαλείς για τους χρήστες τους.

Όταν φτάσετε στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας αθλητικών στοιχημάτων της 20bet, θα καταλάβετε αμέσως ότι δεν θα απογοητευτείτε από την επιλογή των αθλημάτων και των αγορών στοιχημάτων. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε πλήθος αθλημάτων ανά πάσα στιγμή (επί του παρόντος προσφέρονται 30 αθλήματα). Εκτός από τα πιο δημοφιλή διεθνή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις, προσφέρεται επίσης ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών αθλημάτων, τα οποία έχουν μεγάλη ζήτηση τον τελευταίο καιρό.

Εκτός από τα κλασικά στοιχήματα πριν από τον αγώνα (pre-match betting), υπάρχει μια εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανών στοιχημάτων, όπου υπάρχει μεγάλος αριθμός γεγονότων στα οποία οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίσουν ανά πάσα στιγμή. Το μόνο πράγμα που σίγουρα μπορεί να μειώσει το εμπορικό σήμα της 20Bet είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει επιλογή ζωντανής ροής εντός της πλατφόρμας ζωντανών στοιχημάτων, γεγονός που μπορεί να ενοχλήσει ορισμένους παίκτες.

Η γκάμα των προσφερόμενων αγορών στοιχημάτων είναι κάτι παραπάνω από σταθερή. Μπορείτε να βρείτε μεταξύ 500 και 1.000 διαφορετικών αγορών στοιχημάτων για σχεδόν κάθε αγώνα που προσφέρεται, από το τελικό σκορ ή τον αριθμό των τερμάτων μέχρι το ασιατικό χάντικαπ, τον αριθμό των κόρνερ ή τις κίτρινες κάρτες.

Πιθανότητες και περιθώρια

Για εμάς, το τμήμα των αποδόσεων και των περιθωρίων είναι ζωτικής σημασίας, διότι πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να παίζει κανείς σε στοιχήματα που παίρνουν σημαντικά ποσοστά από τους παίκτες. Το αθλητικό στοίχημα 20Bet συγκαταλέγεται μεταξύ των αθλητικών στοιχημάτων που βρίσκονται στη μέση των προτύπων του κλάδου, καθώς τα περιθώρια κέρδους τους είναι εντός του αποδεκτού εύρους (5% έως 8%).

20bet apuestas probabilidades

Το ποσοστό του spread εξαρτάται, κατά πολλούς τρόπους, από το άθλημα στο οποίο ποντάρετε. Τα χαμηλότερα spreads συναντώνται στους ποδοσφαιρικούς αγώνες, ενώ οι παίκτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν στο μπάσκετ, το τένις ή κάποιο άλλο άθλημα θα πρέπει να αναμένουν ελαφρώς υψηλότερα spreads και χαμηλότερες αποδόσεις.

20Bet Ζωντανό στοίχημα

Αναφερθήκαμε εν συντομία στην πλατφόρμα ζωντανών στοιχημάτων της 20Bet στο προηγούμενο τμήμα, η οποία προσφέρει στους παίκτες ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων παιχνιδιών για να στοιχηματίσουν. Αυτό που είναι αξιέπαινο σχετικά με τις επιλογές live στοιχημάτων στο 20Bet sportsbook είναι ότι υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι αγώνες και ένας σχετικά σταθερός αριθμός αγορών στοιχημάτων για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες.

Η πλοήγηση στην ίδια τη ζωντανή πλατφόρμα είναι πολύ απλή και, από πολλές απόψεις, μοιάζει με την πλειονότητα τέτοιων πλατφορμών σε άλλες εταιρίες στοιχημάτων. Έτσι, η επιλογή των επί του παρόντος διαθέσιμων αθλημάτων και αγώνων βρίσκεται στην αριστερή πλευρά, ενώ το κουπόνι στοιχήματος βρίσκεται στη δεξιά πλευρά. Το κεντρικό τμήμα της οθόνης προορίζεται για τους τρέχοντες αγώνες. Μόλις επιλέξετε τον αγώνα στον οποίο θέλετε να στοιχηματίσετε, θα εμφανιστεί αυτόματα στο κεντρικό μέρος της οθόνης.

20bet apuestas en vivo

Η παραφωνία που έχουμε σχετικά με την πλατφόρμα είναι η έλλειψη της επιλογής ζωντανής ροής της 20bet, οπότε οι παίκτες δεν μπορούν να απολαύσουν τη ζωντανή ροή ενώ στοιχηματίζουν. Εκτός από αυτό, δεν έχουμε καμία άλλη δυσαρέσκεια για τη ζωντανή πλατφόρμα και πληροί τις προϋποθέσεις για σταθερή βαθμολογία στην αναθεώρησή μας.

20Bet Στοιχήματα για κινητά

Αν είστε ένας από τους παίκτες που προτιμούν να στοιχηματίζουν μέσω κινητών συσκευών, αυτό το τμήμα θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον για εσάς. Το 20Bet sportsbook προσφέρει στους χρήστες του την ευκαιρία να στοιχηματίζουν μέσω κινητών συσκευών, αλλά αυτό είναι προς το παρόν δυνατό μόνο μέσω της έκδοσης για κινητά του ιστότοπου, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο κινητό σας τηλέφωνο.

20bet κινητά στοιχήματα

Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές, οι εφαρμογές για κινητά για χρήστες Android ή iOS δεν ήταν διαθέσιμες, ούτε μπορέσαμε να μάθουμε πότε θα κυκλοφορήσουν, ακόμη και όταν ρωτήσαμε τους υπαλλήλους εξυπηρέτησης πελατών.

Η έκδοση της ιστοσελίδας αυτού του bookmaker για κινητά φαίνεται πραγματικά φανταστική. Είναι επίσης πολύ εύκολη στη χρήση, γεγονός που αποτελεί σίγουρα μεγάλο πλεονέκτημα. Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιοδήποτε μέρος του στοιχήματος με λίγα μόνο κλικ. Επιπλέον, αν είστε παίκτης κινητής τηλεφωνίας, μπορείτε να εκτελέσετε όλες τις ενέργειες χρησιμοποιώντας την κινητή συσκευή σας (να κάνετε καταθέσεις και να ζητήσετε αναλήψεις, να λαμβάνετε ενημερώσεις και προσφορές, να επικοινωνείτε με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών κ.λπ.)

Δεδομένης της ποιότητας της έκδοσης του ιστότοπου για κινητά, είναι πραγματικά περίεργο ότι δεν έχουν αναπτυχθεί εφαρμογές για κινητά. Παρόλα αυτά, ελπίζουμε ειλικρινά ότι ο bookmaker θα το διορθώσει αυτό στο εγγύς μέλλον.

Εξυπηρέτηση πελατών 20Bet

Εάν είστε νέος παίκτης, είναι φυσικό να έχετε κάποιες αμφιβολίες και δυσκολίες στην πλοήγησή σας στον ιστότοπό τους. Η 20Bet προσφέρει την επίλυση ορισμένων αμφιβολιών των χρηστών στην ενότητα “FAQ”. Ωστόσο, αυτή η ενότητα δεν μπορεί να λύσει όλα τα προβλήματα των παικτών, οπότε η επικοινωνία με τον φορέα εκμετάλλευσης είναι επίσης δυνατή με διάφορους τρόπους. Πρώτον, υπάρχει η επιλογή ζωντανής συνομιλίας που είναι διαθέσιμη στον εγγεγραμμένο χρήστη 24 ώρες το 24ωρο.

Μια άλλη επιλογή είναι να στείλετε ένα μήνυμα απευθείας από την ιστοσελίδα του φορέα εκμετάλλευσης. Εκεί μπορείτε να αποφασίσετε σχετικά με τη λίστα για την κατηγορία των προβλημάτων. Είτε πρόκειται για σφάλμα, μπόνους, κατάθεση, ανάληψη ή κάποιο άλλο ζήτημα. Στη συνέχεια, εισάγετε ένα όνομα, μια διεύθυνση, γράψτε ένα μήνυμα και στείλτε το. Μπορείτε επίσης να στείλετε μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν ψάχνετε απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις ή για να διαμαρτυρηθείτε. Θα λάβετε απάντηση εντός 24 ωρών από την αποστολή του μηνύματος.